Callantsoog · Schagen · Strand · Natuur

Wat te doen

Fort Kijkduin
degoudvis
Wat te doen

Attractiepark De Goudvis

Attractiepark De Goudvis is een geweldige bestemming voor een dag vol plezier en avontuur. Dit gezinsvriendelijke attractiepark, gelegen in Sint Maartenszee, biedt een breed scala aan attracties en activiteiten voor alle leeftijden.

Het park staat bekend om zijn uitgebreide speeltuin, waar kinderen zich kunnen uitleven op diverse klimtoestellen, glijbanen en schommels. Er is ook een speciaal gedeelte voor de allerkleinsten, met veilige speelstructuren en zandbakken waar ze zich kunnen vermaken. Naast de speeltuin biedt De Goudvis ook een aantal spannende attracties, zoals een piratenschip, een trampolinepark en een kartbaan. Kinderen kunnen hun energie kwijt terwijl ze plezier maken in deze attracties.

Voor degenen die van waterpret houden, is er een groot waterpark met verschillende glijbanen en een verwarmd zwembad. Het is de perfecte plek om af te koelen en te genieten van waterpret op warme dagen. Daarnaast organiseert het attractiepark regelmatig entertainment en evenementen, zoals shows, themadagen en optredens. Er is altijd wel iets leuks gaande om de ervaring nog specialer te maken.

Het park heeft ook diverse eetgelegenheden en picknickplaatsen, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Zo kun je even bijkomen en nieuwe energie opdoen voor de volgende ronde avontuur.

Speelpark De Goudvis